Vstupenky na tuto akci jsou již vyprodané.

Další horrorové prohlídky zažijete v sobotu 8. července v rámci tradičního „Léta na zámku“, tentokrát s představením FRANKENSTEIN. Uprostřed parného léta trochu toho mrazení přijde určitě vhod. Proto věříme, že se na zámek rádi přijdete bát.

Prohlídky budou budou začínat v časech: 10:00, 11:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 h. Mezi 12:00 a 13:00 h je pauza.

Vstupné: základní 150 Kč, jednotné zlevněné 100 Kč, rodinné 300 Kč.

Prodej vstupenek a rezervace jízdenek budou spuštěny od 4. července. V den akce již může být vyprodáno,  proto opět doporučujeme si předem možnost návštěvy tohoto představení v daný den ještě telefonicky ověřit na pokladně zámku – 596 387 340.

Co vás čeká:

  • Hrané scénky v prostorách zámku představí tajuplný příběh o snaze člověka ovládnout sílu přírody. Mladý vědec Viktor Frankenstein má jen jediný cíl, zvítězit nad smrtí. Stvoří však něco, co je nad jeho síly, monstrum obdařené nadlidskou silou a mozkem génia. Podaří se mu ochránit svou rodinu před zlem, které sám stvořil? Představení je vhodné pro diváky každého věku, kteří se rádi bojí. /Divadlo historie v pohybu Exulis, scénář a režie: Jaroslav Vaculík/
  • Kočárové projížďky /Dvůr Olšiny a pan Broda/ – přednostně pro účastníky prohlídek. Doplňkové jízdy kočárem budou probíhat od 14:00 do 17:00 h, co čtvrt hodiny. Přednostně jsou určeny platicím účastníkům zámecké akce (1 prohlídka/1 jízda). Doporučujeme však jízdu rezervovat už při koupi vstupenky na akci. Jízdu zaplatíte na pokladně v den akce, ale již před samotnou jízdou. Kočímu se prokážete speciální jízdenkou s uvedením času.

Jízdné: 80 Kč/kočár/15min

Kategorie: Aktuality