O víkendu 8. a 9. září se v rámci mezinárodních Dnů evropského dědictví v Karviné otevře návštěvníkům pět památek. Bližší informace zde:

 

 

Sdružení historických sídel v rámci této akce vyhlašuje soutěž:

Principem soutěže je navštívit památky a akce v rámci Dnů evropského dědictví 2018 v termínu od 1. do 30. září 2018 (EHD 2018) a pomocí aplikace „Dny Evropského dědictví“ zaslat fotografie navštívených objektů.
Seznam všech přihlášených objektů a akcí k EHD 2018 naleznete v mobilní aplikaci ale také na stránkách www.historickasidla.cz – katalog památek a akcí EHD 2018.
Soutěžícím je každý, kdo se k soutěži zaregistruje a bude využívat mobilní aplikaci.
Soutěžící se snaží navštívit a vyfotografovat co nejvíce objektů a zúčastnit se akcí přihlášených k EHD 2018, za což získává body.
Výhercem se stane Soutěžící, který získá nejvíce bodů.

Stáhnete si mobilní aplikaci do vašeho telefonu z adresy http://www.historickasidla.cz/mobile-app/ehd/ kde zvolíte, zda máte telefon Android nebo iOS.
V soutěžní dny – od 1. 9. 2018 do 30. 9. 2018 navštivte některý z objektů či akcí přihlášených k EHD 2018.
Pokud budete u objektu (do 75 m) a otevřete mobilní aplikaci „Dny Evropského dědictví“ objeví se Vám ikona fotoaparátu, pomocí kterého můžete vkládat fotografie do soutěže. Fotografie se automaticky vloží do systému a zobrazí se na www.historickasidla.cz .
Registraci do soutěže provedete tak, že před prvním fotografováním památky vás aplikace vyzve k registraci pomocí formuláře, kde zadáte: křestní jméno, věk, PSČ města, kde bydlíte, e-mailová adresa, telefon. Vaše křestní jméno se bude zobrazovat na webových stránkách Sdružení (například u průběžných výsledků).
Vše si můžete zkontrolovat na webových stránkách.
Za každou navštívenou památku (objekt či akci) získáváte body, které se Vám načítají do Vašeho účtu.

Kategorie: Nezařazené