V sobotu 31. srpna se na zámku Fryštát, stejně jako na mnoha dalších památkách v Česku, koná tradiční Hradozámecká noc. Speciální akce bude na karvinském zámku probíhat ve večerních a nočních hodinách od 20 do 23,30 hod. ve dvou trasách. Zámecké prohlídky začínají vždy v půl a speciální trasa zámkem a kostelem v každou celou hodinu – viz plakát níže. Základní vstupné je 120 Kč, slevy dle Návštěvního řádu (důchodci 80 Kč, studenti, mládež do 15 let a ZTP 60 Kč, děti do 6 let zdarma). Prodej vstupenek začíná 20. srpna.

Kočárem se budete moci povozit mezi 20. a 23. hodinou, cca každých 20 minut. A i při této akci platí zásada, že přednost mají návštěvníci této zámecké akce. Doporučujeme rezervovat již při zakoupení vstupenky na zámek, platit budete až v den akce na pokladně zámku. Jízda na osobu stojí 30 Kč.

Upozorňujeme, že v té době se bude v areálu Lodičky zároveň konat akce pro celou rodinu „Karviná dokořán“, kterou můžete spojit s návštěvou zámku a příjemně tak „mnohožánrově“ prožít poslední prázdninový víkend v Karviné.

Změna programu vyhrazena.

Kategorie: Nezařazené