Přijďte s námi strávit poslední prázdninový víkend /sobota 31. srpna/ na nočních prohlídkách zámku Fryštátu. Na své si přijdou jak dospělí, tak děti, milovníci historie, tajemna, záhad, hudby i romantiky.

Noční prohlídky zámeckých komnat s Marií Louisou

Začátky prohlídek ve 20,30 / 21,30 / 22,30 hod. Zatracená hraběnka, neteř císařovny Sissi, poodhalí roušku okolností Mayerlingské tragédie. Jaká byla její role v této nešťastné smrti následníka trůnu? A jak se ocitla na karvinském zámku?

Romantické jízdy parkem v kočáru

Jízdy zámeckým areálem v čase 20-23 hod., každá trvá cca 15 min (nástupy co 20 minut)

Rezervujte již při zakoupení vstupenek na zámek. Cena jízdy je 30 Kč/osoba.

Speciální trasa zámkem do kostela

Začátky prohlídek ve 20 / 21 / 22 hod. Prohlídky začnete na zámku a po pár komnatách, kde potkáte „muzikuse“, kteří zanotují malou noční klasiku, přejdete spojovací chodbičkou do krásně mysticky osvětlených prostor kostela. Průvodce zámku zde předá pomyslné žezlo průvodci z kostela Povýšení sv. Kříže.

Trasa odvahy pro děti zámeckým sklepením

Akce probíhá od 18 do 21 hod, vstupy co půl hodiny. V tajemných zákoutích zámeckého podzemí vás čeká zkouška odvahy. Věštění z koule, hledání tajemného předmětu i tajemná postava. Vhodné pro děti od 6 let, vstupné je 30 Kč/půl hodiny. Zajišťuje SVČ Juventus.

Základní vstupné na prohlídky s hraběnkou a na speciální trasu je 120 Kč, slevy dle návštěvního řádu. Prodej vstupenek od 20. 8. Více se dozvíte na www.zamek-frystat.cz nebo na tel. 596 387 340.

Kategorie: Nezařazené