O NÁHRADNÍM TERMÍNU BUDEME INFORMOVAT.

Vítejte v dobách první republiky, kde elegance mužů soutěžila se šarmem dam. Ve vysoké společnosti bohatých továrníků však nejde vždy jen o iluze, ale především o prestiž a moc. Pro dosažení svých cílů se někteří neváhají zaprodat zločinu. To je chvíle pro kapitána Povondru a jeho zkušenou mord-partu. Vydejte se spolu s nimi po stopě vraha. Čeká Vás zcela netradiční interaktivní prohlídka zámku, během které zažijete napětí i zábavu během vyšetřování detektivního příběhu.

Touto (detektivka) a dalšími speciálními prohlídkami zámku (společná prohlídka zámku a kostela s průvodci) a nepostradatelným kočárem vás zveme na zahájení zámecké sezony 2020.

Začátky prohlídek zámku-detektivka: v 10 / 11 / 13 / 14 / 15 / 16 hodin
Speciální trasa zámkem a kostelem: v 10:30 / 13:30 / 14:30 / 15:30 hodin
Projížďky kočárem pro účastníky prohlídky: 14-17 h / cca každou čtvrthodinu

Základní vstupné: 120 Kč (další slevy dle ceníku); kočár 30 Kč/osoba/jízda

Další informace si přečtěte na plakátu níže.

!Upozorňujeme návštěvníky, aby si vstupenky zakoupili včas předem (prodej bude zahájen již od 24. března)!

!Kočárové jízdy jsou přednostně určeny pro návštěvníky zámeckých prohlídek! Pokud bude celý vymezený čas od 14 do 17 hodin předem rezervován, nebude možno uspokojit další zájemce. Po 17. hodině je kočár rezervován pro další akci.

Ti, kterým se nepoštěstí se na tyto speciální zámecké prohlídky nebo na jízdy kočárem dostat, nemusí zoufat. V červnu, těsně před prázdninami, v sobotu 27. 6. se koná další podobná a neméně atraktivní akce včetně kočárových jízd. K tomuto ještě rádi přidáváme informaci o tradičních letních projížďkách každý pátek a sobotu odpoledne (15-18 hod.) Více se dozvíte na webu zde (služby).

 

 

Kategorie: Nezařazené