Nadcházející letní sobotu 8. srpna budou probíhat speciální společné prohlídky zámku a kostela. Prohlídky začínají na zámku Fryštát v odpoledních časech v 13:30, 14:30, 15:30 a 16:30 h a končí o hodinu později v kostele Povýšení sv. Kříže.  Z celkem hodinové trasy strávíte asi polovinu času prohlídkou zámeckého interiéru a zbytek v prostorách kostela, kam se ze zámku dostanete přímo zděnou spojovací chodbičkou. Provázet budou jak zámečtí, tak farští průvodci. Nenechte si tuto  nepravidelnou prohlídku ujít.

Dále připomínáme, že zámek je o prázdninách otevřen bez zavíracího dne. Rádi vás provedeme zámeckými komnatami od pondělka do neděle od 10 do 17 hodin.

V pátky a soboty až do konce prázdnin jezdí zámeckým areálem kočár. Jízdy probíhají od 15 do 18 hodin, cena na půl hodiny je 200 Kč. Rezervaci zajistí infocentrum na tel. č. 596 318 620. Více o této oblíbené službě zde na stránkách v záložce SLUŽBY.

Další zámecká akce proběhne poslední prázdninovou sobotu 29. srpna ve večerních a nočních hodinách pod názvem Hradozámecká noc. Roční přehled akcí najdete zde na stránkách v záložce ZÁMECKÉ AKCE V ROCE 2020.

Kategorie: Nezařazené