Vážení návštěvníci, s ohledem na aktuální epidemický stav zatím vyčkáváme, jak se situace vyvine. Již nyní jsme zrušili tvořivé dílny a prodej vstupenek se odsouvá až na 7. prosince. Od 30. listopadu, kdy se definitivně rozhodne, zda se akce uskuteční, zatím můžete rezervovat prohlídky.  

Těšíme se, že přijdete strávit předvánoční čas k nám na zámek, abyste se naladili na správnou vánoční atmosféru. Připravili jsme pro Vás:

  • divadelní představení v rámci prohlídkové trasy 1. okruhu – Muž se železnou maskou – na motivy románu A. Dumase. Dobrodružný a romantický příběh vypráví o krutém osudu královského prince, zakutého do železné masky, který nikdy neměl spatřit světlo světa. Právo a spravedlnost však tentokrát ponesou jména slavných a obávaných královských mušketýrů Athose, Porthose, Aramise a d´Artagnana, kteří navzdory svému přátelství budou rozděleni vůlí krále Ludvíka XIV. Podaří se jim najít odvahu a staré přátelství a dosadit na královský trůn právoplatného dědice? /divadlo historie v pohybu Exulis/
  • netradiční prohlídky s kastelánem – časy upřesníme před započetím prodeje vstupenek

Akce bude probíhat od 10:00 do 17:00 hod. Bližší informace budou upřesněny koncem listopadu před započetím prodeje vstupenek.

Doporučujeme koupit vstupenky včas a předem, v den akce bývá téměř vyprodáno a již nelze všem vyhovět. Nenechte vše na poslední chvíli a neriskujte, že když přijdete v den akce, podaří se vám na prohlídku dostat. Doporučujeme se nejprve informovat telefonicky – 596 387 340.

Prodej vstupenek začíná od středy 7. prosince 2021.

Kategorie: Nezařazené