Do třetice všeho dobrého a po dvou uplynulých letech trápení s covidem se snad už letos podaří sejít se s vámi na karvinském zámku v čase vánočním.

Těšíme se, že k nám přijdete strávit předvánoční čas, abyste se naladili na správnou vánoční atmosféru a doufáme, že konečně budete moci zhlédnout již dvakrát odkládané a tolik očekávané představení.

Připravili jsme pro Vás:

  • divadelní představení v rámci prohlídkové trasy 1. okruhu – Muž se železnou maskou – na motivy románu A. Dumase. Dobrodružný a romantický příběh vypráví o krutém osudu královského prince, zakutého do železné masky, který nikdy neměl spatřit světlo světa. Právo a spravedlnost však tentokrát ponesou jména slavných a obávaných královských mušketýrů Athose, Porthose, Aramise a d´Artagnana, kteří navzdory svému přátelství budou rozděleni vůlí krále Ludvíka XIV. Podaří se jim najít odvahu a staré přátelství a dosadit na královský trůn právoplatného dědice? /divadlo historie v pohybu Exulis/. Začátky v 10:00, 11:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 h.  VYPRODÁNO
  • tvořivé dílničky s Juventusem potěší zejména rodiče s malými dětmi. V jedné ze zámeckých místností si tak můžete při čekání na prohlídky s divadlem nebo po jejich zhlédnutí s dětmi vytvořit vlastní vánoční dekorace. A to docela zdarma od 10 do 17 h.
  • pro ty starší nabízíme úžasnou multimediální výstavu o císaři Rudolfu II. Výstava věnovaná jednomu z nejznámějších českých panovníků a proslulému mecenáši vědy a umění bude probíhat již od prosince a potrvá až do konce února. V den akce od 10 do 17 h.

Doporučujeme koupit vstupenky včas a předem, v den akce bývá téměř vyprodáno a již nelze všem vyhovět. Nenechte vše na poslední chvíli a neriskujte, že když přijdete v den akce, podaří se vám na prohlídku dostat. Doporučujeme se nejprve informovat telefonicky – 596 387 340.

Prodej vstupenek začíná od čtvrtku 1. prosince 2022. Vstupné jako při 1. prohlídkové trase.

 

Kategorie: Aktuality