Je nám líto, ale vstupenky na akci jsou vyprodané. Představení již reprízujeme, ale je vidět, že o tento romanticko-dobrodružný příběh je stále velký zájem. Zásluhu na tom jistě má i Divadlo historie v pohybu Exulis. Přestože jsme měli zprvu obavy, zda o opakovaná představení bude dostatečný zájem, skutečnost předčila skromná očekávání. Návštěvníkům děkujeme za pochopení, a pokud se tentokrát na představení nedostali, slibujeme, že se s třemi mušketýry ještě budou mít možnost na našem zámku setkat. Třeba hned na zahájení prázdnin, kdy máme připraveno pokračování. Věříme, že i tento první díl slavných mušketýrů budeme ještě v budoucnu opakovat.

Na zahájení hlavní turistické sezony roku 2024 jsme si pro vás na zámku Fryštát připravili představení Tři mušketýři. A není to letos naposledy. S těmito odvážnými chlapíky, kteří jsou mistry svého kordu, se setkáme několikrát. V rámci akce Léto na zámku uvedeme zcela nové představení Tři mušketýři po dvaceti letech a o Vánocích si opět zopakujeme Tři mušketýry ještě po deseti letech s mužem se železnou maskou.

Dvě adaptace z pera slavného Alexandra Dumase jsme na našem zámku uvedli již jednou a byl o ně velký zájem. Proto jsme se rozhodli některá představení zopakovat a doufáme, že nyní uspokojíme i ty, kteří se na první uvedení nedostali.

Tak se s námi opět vydejte proti proudu času, tentokrát do 17. století, rovnou do sladké Francie ke dvoru slovutného krále Ludvíka XIII. Na vlastní oči spatříte proslulé tři mušketýry Athose, Porthose, Aramise a jejich přítele d´Artagnana a spolu s nimi se pokusíte čelit intrikám obávaného kardinála de Richelieu. Představení plné šermířských soubojů, dramatických zvratů i úkladných nástrah prohnaného kardinála slibuje napínavou podívanou pro diváka každého věku.

Vhodné pro celou rodinu. /Divadlo historie v pohybu Exulis, scénář a režie: Jaroslav Vaculík/

Prohlídky začínají v časech: 10:00, 11:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 h. Mezi 12:00 a 13:00 je pauza.

Prodej vstupenek bude probíhat od 26. do 28. března, v pátek 29. března je zavřeno.

Vstupné: základní 150 Kč, jednotné zlevněné 100 Kč, rodinné 300 Kč.

Kategorie: Aktuality