Hlavní sezonu zámku Fryštát jsme letos zahájili divadelní adaptací románu Tři mušketýři. Tím nejznámějším a nejoblíbenějším příběhem o přátelství tří slavných mušketýrů Athose, Porthose, Aramise a mladého obdivovatele jejich statečnosti d´Artagnana toužícího po získání mušketýrského kabátce. Tato repríza se opět setkala s velkým zájmem, a proto jsme letos k nám na zámek pozvali tři mušketýry ještě na dvě akce – Léto na zámku a Vánoce na zámku.

A jsou zde opět, jen o něco starší, čtyři odvážní hrdinové, kteří se s odvahou vrhají do boje, šarvátek a potyček za slávu a záchranu cti krásných dam. Veliký vypravěč A. Dumas zve na další romantický příběh statečnosti, věrnosti a zrady, provázený třeskem kordů a mečů. Téměř čtyřicetiletý d’Artagnan se svými nalezenými přáteli Athosem, Porthosem a Aramisem zachrání královnu, matku Ludvíka XIV., zavítají do cromwellovské Anglie a nakonec šťastně vyváznou z léčky královnina milce kardinála Mazarina. Dokonce zde zasáhne i zloba již dávno zemřelé mylady.

Co vás čeká:

  • PREMIÉRA: pokračování příběhu o třech mušketýrech po 20 letech – navazující divadelní vstupy v jednotlivých prostorách zámku. Představení je vhodné pro diváky každého věku. Účinkuje: Divadlo historie v pohybu Exulis, scénář a režie: Jaroslav Vaculík
  • Kočárové projížďky zámeckým parkem /Dvůr Olšiny a pan Broda/ – jsou určeny přednostně pro účastníky uvedených divadelních prohlídek.

 

Prohlídky s divadlem začínají v časech: 10:00, 11:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 h. Mezi 12:00 a 13:00 h je pauza.

Vstupné: základní 150 Kč, jednotné zlevněné 100 Kč, rodinné 300 Kč.

 

Jízdy kočárem probíhají od 14:00 do 17:00 h, co čtvrt hodiny. Přednostně jsou určeny platícím účastníkům prohlídky s divadlem (1 prohlídka/1 jízda). Doporučujeme však jízdu rezervovat už při koupi vstupenky na akci. Jízdu zaplatíte na pokladně v den akce, ale již před samotnou jízdou. Kočímu se prokážete speciální jízdenkou s uvedením času.

Jízdné: 80 Kč/kočár/do 15min.

 

Prodej vstupenek a rezervace jízdenek budou spuštěny od 25. června. V den akce již může být vyprodáno,  proto opět doporučujeme si předem možnost návštěvy tohoto představení v daný den ještě telefonicky ověřit na pokladně zámku – 596 387 340.

Kategorie: Aktuality