Stálé zámecké trasy (I. nebo II.) – o víkendech (mimo vánoční svátky a speciální akci Vánoční čas na zámku ) v 11 a 13 hodin a pouze jeden vybraný okruh.

III. trasa – expozice Národní galerie a rovněž od 1. prosince výstava betlému ZŠ Slovenské a vánočních dekorací Klubu seniorů, od úterý do neděle od 10 do 17 hodin (mimo vánoční svátky a speciální akci Vánoční čas na zámku ).

10. a 11. prosince – VÁNOČNÍ ČAS NA ZÁMKU – 10-17 hodin. Přijďte na karvinský zámek nasát blížící se vánoční atmosféru. A na co se můžete těšit? V sobotu i v neděli vás zámeckými komnatami provedou spolu s průvodkyněmi v dobových kostýmech i herci z divadla K.V.A.S. V sobotu odpoledne si nenechte ujít Adventní komorní koncert se sólisty opery Slezského divadla v Opavě s průvodním slovem s hlubším zamyšlením se nad hodnotami člověka a jeho jedinečným posláním. Pro děti bude po oba dny hrát loutkové divadlo představení Nad Betlémem svítí hvězda a bude se i nadělovat. Všichni si mohou prohlédnout rozsáhlý keramický betlém Základní školy Slovenská a netradiční vánoční ozdoby a dekorace vytvořené karvinským Klubem seniorů. Opět na vás čeká chutné voňavé překvapení. Tak, přijďte si užít pohodu!

Zavřeno vždy v pondělí a o vánočních svátcích! 

Kategorie: Novinky